Valo

Valo
Aurinko paistaa risukasaankin

31. joulukuuta 2020

 KIRJE VOL 2

Vuosi vaihtuu pian ja odotan sitä yksin

 

Kiitollisena ohikulkumatkallasi jättämästäsi jäljestä minuun. 

Näytit minulle uuden näkökulman, suuren yhteyden, jota en tiennyt ihmisten välillä olevankaan. Äänesi, kasvosi, Energiamme  voimakkuus…. jopa unessa sain sinuun yhteyden.

Ihastumisesi teki hyvää yksinäiseksi tulleelle naiseudelleni, kaipuu tuli elämääni ja täyttymys, jollaista en ollut osannut odottaa. Kaiholla mietin, miksi annettiin näin lyhyt aika kokea tämä?


Samalla sain käsitellä pelkojani… menneitä kokemuksiani ja antaa itselleni taas kerran anteeksi ne liian suuret odotukset itseni suhteen ja samalla käsitellä tekemäni suuret suunnitelmat ja rakennelmat, joiden sortumisesta toipumisen viimeisiä etappeja tässä olen nyt käynyt. 

Suurten suunnitelmien aiheuttamat pettymykset ovat kuin omaa voimaani nakertava ego, jonka kanssa en koskaan pääse voitolle tai olla vain onnellinen. 

Se on ohi … Lupaan sen itselleni ja samalla lupaan aina, aina etsiä tien omaan voimaani takaisin, Rakkaus asuu siellä ja lohduttaa, nostaa ja kantaa luottaen siihen, mitä minulle tapahtuu on tarpeen suuressa suunnitelmassa.

 

 Kiitos siis sinulle, mies… enkeli tai kuka lienetkin, joka tässä ajassa kävi luonani antamassa avaimet uuteen aikakauteen ja auttoi minua painamaan oven takanani kiinni -  ottaen avaimet mukaasi, ettei minun enää tarvitse edes miettiä oven aukaisemista tai kurkistamasta sen taakse. Kiitos

 Itken, suren ja  ahdistus kurkistaa olkapäälläni, yrittäen tarttua sydämeeni... Sinne sillä ei ole pysyvää paikkaa: vain ohituskaista, joka tuo tuulahduksen tunteistani ja saa minut muistamaan, ettei ole Rakkautta ilman surua, pelkoa... sillä ei ole Valoakaan ilman varjoja. Koko kirjo on tarpeen tällä tiellä ja kun opin elämään hetkessä ja pysymään omassa sisäisessä voimassani - Rakkaudessa - se helpottaa kerta kerralta ja kiitollisuus ja hyväksyntä auttaa taas minut eteenpäin.. 

Jotain parempaa odottaa minua edelleen, niin kaiken jälkeen uskon 💖


Hyvää tulevaa vuotta 2021 jokaiselle sisimmässään rauhaa ja rakkautta kaipaavalle 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti